Selecteer een pagina
What’s the truth about vaccinations? ?

Wanneer we onze kinderen het allerbeste gunnen, laten we dan starten om ons goed te verdiepen in de vaccinaties die we hun toedienen. WIJ zijn daar verantwoordelijk voor. Zij hebben geen keuze!!

In de meeste gevallen denken we, het is toch verplicht, het hoort toch zo?! Of laten we ons bang maken, wat als…….?

Het belangrijkste is dat je een heel bewuste keuze maakt, wat die dan ook is. Verdiep je goed in wat er in zo’n vaccin zit. Wil ik dat wel in mijn baby / jonge kind laten spuiten? Welke risico’s loop ik wanneer ik mijn kind wel laat inenten en welke risico’s loop ik wanneer ik het niet doe.

Maak die bewuste keuze om het allerbeste voor jouw kind te doen. Ze zullen je later dankbaar zijn, wanneer je ze kunt uitleggen waarom je die keuze hebt gemaakt. ?

https://www.facebook.com/groups/Gezondheidsproducten/permalink/1625100400911169/