Selecteer een pagina

Waauuw, vanavond een heel bijzonder gesprek gehad met een jonge vrouw (23), die meer informatie wilt over op een natuurlijke manier weer gezond worden.

Zij vertelde mij dat ze mij had gevonden via FB en mijn bericht had gelezen over de manier waarop ik mensen help op een natuurlijke manier weer gezond te worden en in hun kracht te gaan staan.

Het was een heel fijn en bijzonder gesprek wat we met elkaar hadden.

Haar partner (29) had vorige maand te horen gekregen dat er opnieuw een tumor was ontdekt en nu in zijn alvleesklier. 2,5 jaar geleden had hij Longkanker en door de artsen in Nederland opgegeven.

Ze zijn toen naar Frankrijk gegaan waar hij geopereerd is en chemo gehad heeft. In de zomer van 2016 waren er vlekken op zijn lever ontdekt en eind 2016 was hij weer schoon. Totdat in februari van dit jaar een tumor in zijn alvleesklier werd ontdekt met uitzaaiingen.

De jonge vrouw doet veel onderzoek en haar partner volgt trouw wat zij voor hem uitzoekt. Ze heeft zijn levensstijl al 180 graden gedraaid en geeft hem alleen nog maar het beste (biologische) wat ze kan krijgen.

Zo ook kwam ze bij mij terecht, of ik haar kon helpen. Ik heb haar bijzondere verhaal aangehoord en ga me er heel erg voor inzetten om hun te kunnen helpen.

Wanneer mensen zo bewust met hun leven bezig zijn, dan moet er toch een manier zijn, om hun te kunnen ondersteunen?!

Ik heb heel veel bewondering hoe deze jonge vrouw in het leven staat en alles inzet om haar partner weer gezond te krijgen?!

Een heel mooi mens met een bijzonder verhaal. ???