Selecteer een pagina

Mooi hè, Edwin (de hoofdpersoon) zit in het programma bij RTL van Johnnie de Mol, “de reis van je leven” en is ernstig ziek. Hij heeft een pakket Powerstrips van Forevergreen in zijn hand en vertelt dat hij deze gebruikt, omdat deze Marine Phytoplankton bevatten die de cellen aanzetten om te doen wat ze moeten doen om het lichaam gezondheid te brengen.

Mooi om te zien dat mensen zoveel baat hebben bij onze mooie producten.

Dat is de reden waarom we hier zo enthousiast over zijn. Mensen daadwerkelijk kunnen helpen een gezonder leven te kunnen leiden. En ik hoop dan ook dat dit steeds meer gedeeld wordt met mensen, zodat zij kunnen zien en ervaren dat er voldoende producten uit de natuur zijn die ons helpen gezond te blijven of te worden.

Hoe meer wij deze berichten delen, hoe meer mensen dit te horen krijgen en zich erin kunnen verdiepen, want vaak weten ze het niet.

Ons lichaam is ontstaan uit de natuur en niet uit een chemisch tabletje, dus zou het dan zomaar kunnen zijn dat de natuur ook een positief effect heeft op ons herstel en onze gezondheid?! ?